| PVAAVU329 a întrebat:

Salut. Am conectat telefonul la laptop și am început să transfer fișiere audio (prin copiere) de pe laptop pe telefon dar nu mă lasă să transfer foldere prea mari (de la 60 mb în sus). Le copiază doar parțial. Ce pot face ca să pot pune mai multe foldere și un volum mai mare de date? Vă rog, nu sugerați să mă dau pe Spotify.

6 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Conecteaza-te printr-un cablu si te va lasa!

| PVAAVU329 explică (pentru lpavel):

Prin USB am încercat.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca ai fisiere sau foldere care au in nume caractere nepermise in Windows, atunci acel continut nu se copiaza.
Revizuieste si corecteaza denumirile-problema!
Le poti depista cel mai bine, daca faci MUTAREA folderelor si fisierelor, cele cu probleme ramanand pe telefon.

| Neimportant a răspuns:

Este posibil ca telefonul tău să aibă o limitare de spațiu sau să întâmpine dificultăți de compatibilitate cu transferurile mari de fișiere. Îți sugerez să folosești o aplicație de gestionare a fișierelor (de exemplu, AirDroid sau Microsoft Your Phone) pentru a transfera fișierele wireless, astfel evitând limitările USB. De asemenea, asigură-te că ai destul spațiu disponibil pe telefon și că folosești un cablu de calitate sau o conexiune rapidă pentru transferul fișierelor.

| lpavel a răspuns (pentru PVAAVU329):

Atunci poate nu ai memorie destula unde vrei tu sa copii, verifica sa ai spatiu suficient!

| PVAAVU329 explică (pentru lpavel):

E suficientă memorie. Nici pe jumătate nu e plină memoria.