| SaseUnuNoua a întrebat:

Salut, am cumpar acum 2 zile de la Emag niste piese pentru pc. Mi-a recomandat cineva sa cumpar o placa de baza ATX, iar eu cumparasem una micro ATX, as vrea s-o returnez si sa cumpar una ATX. Am ambalajul de la ea, folia in care a venit ( putin rupta) si punguta cu suruburi ( rupta, altfel nu se putea deschide). Am pus-o deja pe pc, are vreo problema? O mai pot returna, adica s-o demontez, s-o pun in cutie si sa fac ce ma indruma ei. Vreau sa raspunda cei care au mai facut asta.

Răspuns Câştigător
| IonutH98 a răspuns:

Eu am mai returnat produse tot de la eMAG si tot componente PC. dar trebuie sa suni la ei sa vezi ce iti cer sa faci si sa le dai din nou adresa ca sa vinca curierul. Si gata, doar sa nu uiti sa ii pui si factura acolo sa stie cu cat ai cumarat-o. Bafta! happy

| SaseUnuNoua explică (pentru IonutH98):

Da, dar daca am folosit-o putin si foliile sunt putin rupte mi le primeste?

| IonutH98 a răspuns (pentru SaseUnuNoua):

Le primeste si le pune la categoria second hand(ceva gen "refolosite" nu mai stiu exact) dar cauta acolo un nr de telefon si suna maine pe la amiaza ca acum nu cred ca iti raspunde si le spui, ei o sa te ajutewinking

3 răspunsuri:
| mostwantedx a răspuns:

Eu cred că poți să o returnezi fără probleme. Uite aici datele lor de contact, precum și ce mai trebuie să știi: http://bit.ly/1x8EkFU