| ilie a întrebat:

Salut, am cumpărat o tableta bucuros ca am găsit-o la un preț bun. Nu am văzut decât acasă ca nu are loc pentru card de memorie sau cartela.Are loc pentru incarcator și căști audio. Nu are scris denumirea. La deschidere apare scris android și atât. În setari îmi apare ca ar fi locaș de doua simuri de telefon. Pe cutie era doar imagine de tableta, la conectare cu blutuf îmi apare denumirea pro 11. Întrebarea ar fi cum pot proceda sa ma conectez atunci când nu am wifi prin apropierea mea și sa pot folosi un cititor de carduri? Mulțumesc de îndrumări.

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Intai trebuie sa aflii fabricantul si modelul tabletei.
Cu ajutorul acestor informatii poti cauta pe Google manualul, tastand "fabrcant + model + manual + pdf".
Se descarca manualul si se citeste.

| ilie explică (pentru Bula):

Din păcate informațiile despre fabricant nu le-am găsit sau altceva despre tableta, unele informații nu le pot accesa. Am încercat sa vad la setari dar nu îmi da răspuns iar carticica este în engleză și imagine sunt înnegrite nu se vede mai nimic. Mulțumesc de răspuns.

Bula
| Bula a răspuns (pentru ilie):

In setari, jos (la "About") sunt informatiile despre tableta, respectiv pe SPATELE ei, pe o ericheta.
La un service de telefoane te pot ajuta.

| ilie explică (pentru Bula):

Multumesc de răspunsuri, va trebui să merg în Comanesti la o firmă de reparatii unde voi afla mai multe informatii și cum pot folosi cu cartele externe.

Bula
| Bula a răspuns (pentru ilie):

Cartele externe sunt greu de folosit la tablete (este nevoie de dispozitive speciale).
De obicei, in tablete (ca si la telefoane) se folosesc cartele interne si se pot conecta prin cablu la calculator.
Conexiune wi-fi (pentru internet) are aproape orice tableta sau telefon.

| KovacsB a răspuns:

Cand nu ai wifi, ii dai hospot din telefon.

| Violleta2022 a răspuns:

Du-o inapoi la magazin si ia-ti altceva, care sa aiba tot ce ai tu nevoie.