Teoretic da. Mergi la service si vei afla, btw garantia nu acopera defectele cauzate de lovituri.
Ca sa vezi, am fost la service cu ea, și au spus aia de acolo ca e spart ecranu(display-ul), și cică costa 400 de lei sa o repare), da ba oameni buni, dacă display-ul n-are nimic, afișează tot cum trebuie, touch-ul nu merge, cum o zis aia de la service ca e spart display .
Ăia stiu tu esti prostul, deci tu ai lovit displayul, acum merge partial dar in timp daca o lasi asa se va defecta de tot, treaba ta nu merită sa o repari, cumperi alta la banii ăia 400 lei gasesti sau mai pui ceva si i ti i ei una bună.
Ba oameni, voi știți ce înseamnă '' display''- a afisa''- Ba tebleta mea nu are nimic altceva, atâta ca nu funcționează touch-ul, dar display-ul, nu are drept nimic.
Ce model de tableta e?
Vonino magnet w10, vreau s-o repar eu acasă datorita ecranului de 10 inch, dar, acum va întreb, display-ul are ceva treaba cu touchscreenul?, sau touchscreenul e partea superioara de sticla, care este suprapusa peste display?
Când spargi ecranul cum ar fi la telefon sau la tabletă nu mai funcționez!
Deci nu i s-a stricat ecranul(display-ul), (scuze am greșit mai sus) s-a spart primul strat de screen, touch screen digitizer-ul, și nu îmi merge touch-ul doar în unele zone ale tabletei, deci, practic, eu trebuie sa achiziționez un nou screen touch digitizer nu?
"eu trebuie sa achiziționez un nou screen touch digitizer" - nu, ecranul cu totul
Da