Deci pot instala alt driver? sau trebuie sa schimb placa video?
P.S m`am gandit si eu la placa video dar nu am mai luat`o in considerare...ca un timp mi-a mers perfect!
Deci ar trebui sa ai niste cd-uri de la comp. Unul din ele este de la placa video. Daca ai o placa video buna nu e necesar sa o schimbi. Daca nu mai ai cd de la comp.atunci descarca-le de pe net, ce placa video ai? Ca sa pot sa-ti spun care e problema cel mai sigur, fa asa:click dreapta pe my computer-propeties.Acolo o sa-ti spuna ce procesor ai si rami.copiaza informatile de acolo si da-mi-le in mesajul urmator.Placa video o gasesti asa:click dreapta pe desktop, properties.settings,advanced,adapter.copiaza informatiile de acolo si da-mi-le in mesajul urmator. Daca spui ca inainte ti-a mers perfect inseamna ca componentele tale suporta jocul respectiv.Deci cel mai sigur e driveru placii video sau windowsul nu a fost instalat de mult.
Nu intelegi un lucru, ma pricep la calculatoare(m-au chemat zeci de oameni sa le repar in orasul meu, ma pricep si in hardwar si softwar)eu m`am gandit la multe variante si am pus intrebarea sa cer o parere eu sunt 90% ce este stricat dar vreau sa fiu sigur.Crede-ma ca stiu chiar multe in calculatoare.Iti pot face orice pe calculator.
Problema asta e, placa video, bine ca te pricepi, eu sm invatat singur...
Si eu tot singur, la placa video ma gandesc si eu, mai astept si alte pareri, poate ne scapa noua ceva...
Ok