| Alex65006 a întrebat:

Salut,am de ceva timp un router de la DIGI(ZTE F618),dar dupa o pana de curent de acum cateva saptamani netul nu mai functioneaza,mentionez ca TVul merge fara probleme, dar routerul nu. Lumina care indica traficul de net palpaie ori nu face nimic cateodata. Am incercat reset si chiar l-am scos si l-am montat din nou dar fara efect. Ar fi minunat daca ati avea o solutie, multumesc.

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Se aprinde un led roz? Daca da, atunci indica o defectiune la reteaua de net, verifica mufele de la cablul utp adica cablul de net sa fie bine bagate in mufa ruterului in lanul potrivit, si in spatele calculatorului in spatele unitatii, daca nici asa nu merge trebuie sa i chemi pe cei de la rds, poate in urma penei de curent s-a ars ruterul, televizorul merge adica cablul tv intrucit este alimentat de alt ruter daca ai fibră optica, ai si la internet si la tv fibră optică?

| Alex65006 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Router ul e un convertor de fibra optica in sine happy ceea ce înseamnă că din el vine și cablul. Toate becurile sunt pe verde(in afara de phone și alte chestii pe care nu le folosesc)
Cu toate astea TV ul nu are probleme, doar net ul. Ciudată situație, nu? happy

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ceea mai buna si mai sigura solutie: telefon la Digi, sa verifice /repare instalatia!

| darrio2007 a răspuns:

Telefon la Digi, nu e greu.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mersi pentru fundă, ai reusit sa faci routerul?

Nah,o sa sun la ei probabil, funda fost pentru că ai fost singurul cu un răspuns care a fost de bun simt și care nu a spus ca tot restul "suna la Digi" știam și eu asta nu cred că sunt așa prost, motivul principal pentru care am venit să pun întrebarea a fost tocmai sa găsesc o soluție sa nu mă leg cu ei de cap și să văd dacă pot să îl repar singur. Mersi pentru timpul acordat Cristi și restului, apreciez.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Alex65006):

Dar practic de cate zile nu i ti merge ruterul? Cind a mers ultima data, si cum s-a oprit brusc? Ca daca era intrerupt cablul de fibră optica nici televizorul nu functiona, vezi altceva din ruterul de televizor pleaca un cablu galben cu mufă verde in ruterul Huawei, verifica mufa aia sa faca contact si in ruterul Huawei si in cel de antenă. Incearca sa scoti ruterele din priză amindouă, si sa le bagi după cateva secunde inapoi in priză poate ruterul Huawei sa resetat, o fi fost o fluctuatie de curent pe rețea, si i-a dat un șoc

Am incercat totul, a făcut și reset din panoul lui de control, am sunat la ei și cel mai probabil o sa îl schimbe, lecție învățată Nu cumpără de la DiGi

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Alex65006):

Ruterul este al lor nu l ai cumparat, il ai in custodie pe perioada contractului, suna i sa i ti schimbe routerul.

| JicaContra a răspuns:

Sigur, CAT DE LENES ESTI?!?
acum PE BUNE, preferi sa incerci aici pentru o chestie care poate, poate, poate, poate, poate, poate, poate, poate, poate, POATE se rezolva
in loc sa faci ABSOLUT EVIDENTUL si sa dai telefon la gigi si sa spui ca nu iti mai merge joarsa pe care ti-au dat-o ei, si sa nu zici nimic de nici o pana de curent, ca ti-o vor baga pe gat sa te duci la enel sa iti plateasca ei routerul

| Alex65006 explică (pentru JicaContra):

Chill Man, am crezut că poate a mai patit cineva și știe să rezolve, nu sunt leneș lol, nici nu foloseam forum ul asta până acum 2-3 zile, am zis că poate pot să îl rezolv singur fara să mă bat la cap cu aia.

| cristiankitzu a răspuns:

Suna cei de la DIGI sa vina sa iti rezolve problema asta.