| Silviu737 a întrebat:

Am de ceva timp un smart tv Samsung. In primele cateva zile de la cumparare il tot arata la lista de rețele wfi. Ma puteam conecta la el dar nu stiu parola. Si vreau sa intreb la ce serveste acest lucru. Adica poti avea net direct de pe tv?

Răspuns Câştigător
| FreddieM a răspuns:

Nu dragule, televizorul rezulta ca si un dispozitiv ca si telefonul, calculatorul, tableta. Telefonul detecteaza televizorul ca si dispozitiv pentru a distribui informatii de tipul poze, filme prin modalitatea pe care o numim,, mirroring''.

2 răspunsuri:
| FreddieM a răspuns:

Pai de aia e smart, sa te conectezi la internet. Poti folosi browser-ul, poti instala aplicatii.

| Silviu737 explică (pentru FreddieM):

Pe telefon la wfi pe langa rețelele wfi pe care le am imi apare o retea cu numele Televizorului. (Atunci cand ma conectez la tv prin wfi direct). Si imi apare ca in imaginea din acest link https://drive.google.com/......cLvY3/view Intrebarea mea e. Poți folosi televizorul pe post rețea de internet

| FreddieM a răspuns (pentru Silviu737):

Nu dragule, televizorul rezulta ca si un dispozitiv ca si telefonul, calculatorul, tableta. Telefonul detecteaza televizorul ca si dispozitiv pentru a distribui informatii de tipul poze, filme prin modalitatea pe care o numim,, mirroring''.