| FaraNumeCaSeAfla129373749 a întrebat:

Am doua intrebari si nu le cam dau de cap.1 Voi ce credeti ca e recomandat pentru un pusti de 14 ani un telefon sau o tableta? Bine inteles amandoua sa fie "bune". 2 Ce mi-ati recomanda adica nu am gasit un telefon bun sub 2000 ron, dar tablete am mai gasit. As vrea sa fie si ceva mai nou adica nu aparut acum un an sau acum 2. Imi plac mult firmele samsing si Apple dar nu imi indisplace LG. Merci de ajutor.

Răspuns Câştigător
| TheTimeKiller a răspuns:

Sincer, tableta nu e chiar asa faina ca telefonul. Ai 14 ani, mergi la scoala si in pauza sau intr-o ora libera te plictiseati rau. Tableta nu poti sa o iei dupa tine la scoala, s-o ti in gheozdan...ca doar nu mergi cu ea ca telefonul. Eu ti-as recomanda un Nexus 4 sau Nexus 5. Si eu voiam ieri Nexus 4, dar azi m-am razgandit si vreau Nexus 5. Tie iti place Apple, dar si android(la fel ca mine, nu te poti hotari). Mai bine i-ati un Nexus 4 si pe el bagi sistemul de operare miui 5(uita-te pe youtube). Se va misca ca un iphone cu android. Sper ca te-am ajutat. Barta!
Ps. Si eu am tab2 si m-am plictisit de ea pentru ca nu o pot folosii la scoala si ma plictisesc.