anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut!
Am dus un monitor de PC, Asus la Service din cauză că nu mai afișează nimic. Nici in priză, nici când îl conectez. Ecranul rămâne stins și se aprinde doar ledul acela mic. S-a stins brusc mirosind ușor a ars. A zis că verificarea este 80 de RON. Dar la cât să mă aștept la prețul final? Aproximativ. Este un monitor de buget mediu între 1300-1500 din ce îmi amintesc. 1ms, 144hz, 1080p

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

"monitor de PC...S-a stins brusc mirosind ușor a ars ..la cât să mă aștept la prețul final?"

dacă-ți schimbă ceva, orice, fără 200 nu te lasă. Dacă e ceva serios, de la un punct incolo, mai mult nu face. Vezi tu CÂT o fi și apoi decizi

6 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Normal ar fi sa iti comunice rezultatul verificarii, si sa-ti spuna cat costa reparatia, ca sa decizi daca merita sa il repari, sau nu.
O defectiune frecventa a ecranelor LCD este arderea ledurilor de iluminare. Cred ca inlocuirea lor e undeva pe la 200-300 de lei.

| dannyel86 a răspuns:

Costul reparatiei depinde de gravitatea problemei. Daca a mirosit a ars, cu siguranta nu e vorba doar de simpla schimbare a unor condensatoare (cum am rezolvat eu pe 2 monitoare), dar poate ai noroc si e ceva usor reparabil. In cazul in care reparatia propriu-zisa costa exagerat de mult, e recomandat sa te orientezi dupa un alt model de monitor.
Se practica la multe service-uri diagnostigarea gratuita a cauzei problemei daca reparatia se face la acelasi service care a detectat defectiunea. Probabil ca ai ales, din necesitate, primul service iesit in cale.

Răspuns utilizator avertizat