"monitor de PC...S-a stins brusc mirosind ușor a ars ..la cât să mă aștept la prețul final?"
dacă-ți schimbă ceva, orice, fără 200 nu te lasă. Dacă e ceva serios, de la un punct incolo, mai mult nu face. Vezi tu CÂT o fi și apoi decizi
Normal ar fi sa iti comunice rezultatul verificarii, si sa-ti spuna cat costa reparatia, ca sa decizi daca merita sa il repari, sau nu.
O defectiune frecventa a ecranelor LCD este arderea ledurilor de iluminare. Cred ca inlocuirea lor e undeva pe la 200-300 de lei.
Costul reparatiei depinde de gravitatea problemei. Daca a mirosit a ars, cu siguranta nu e vorba doar de simpla schimbare a unor condensatoare (cum am rezolvat eu pe 2 monitoare), dar poate ai noroc si e ceva usor reparabil. In cazul in care reparatia propriu-zisa costa exagerat de mult, e recomandat sa te orientezi dupa un alt model de monitor.
Se practica la multe service-uri diagnostigarea gratuita a cauzei problemei daca reparatia se face la acelasi service care a detectat defectiunea. Probabil ca ai ales, din necesitate, primul service iesit in cale.
MeliodaSsS întreabă: