| Mihai5656 a întrebat:

Salut.am facut eu ceva, nu stiu pe ce am apasat, iar acum orice site as accesa scrisul este inclinat spre stanga si nu stiu cum sa-l fac drept.Astept raspunsuri...

Răspuns Câştigător
| Danιel a răspuns:

Am scris corect comanda, insa iti lipseste fisierul Arial.ttf, de aceea primesti eroarea! Poftim, ai linkul de download: http://prdownloads.sourceforge.net/corefonts/arial32.exe
Iti ramane doar sa instalezi acel pachet si un restart la browser.

6 răspunsuri:
| CataC a răspuns:

Salut
Incearca un restart.
Daca se mentine incearca alt broswer. Daca in celalat broswer se vede bine, dezinstaleaza si reinstaleaza browserul actual.
Bafta

| Danιel a răspuns:

Prima solutie ar fi sa intri in Start, Run... si executi comanda: %windir%\Fonts\Arial.ttf (care prin deschiderea acelui font, ar trebui sa nu mai existe problema) sau mai poti efectua un restart. Sunt curios care o fi cauza... problema aceasta de care zici si tu o intampin pe Google Chrome.

| CybeRAthlete a răspuns:

Pentru mozilla firefox, incearca tools -> options -> content -> advanced (de la Fonts and colours) -> bifeaza aia cu allow pages to... ok si vezi daca merge. daca nu, exista si posibilitatea sa fii schimbat ceva din windows...
bafta

| Mihai5656 explică:

Pe orice browswer mi se vede inclinat.am dat si restart dar tot degeaba,,,,,

| Mihai5656 explică:

Relix am bagat ce miai zis tu acolo si imi zice sa ma asigur ca am scris corect(adica in ce ai scris s-ar putea sa fie o greseala)

| ale98 a răspuns:

Inearca pe Ctrl+minus o sa-ti iasa