| catalin542000 a întrebat:

Salut. Am facut o baza de date in Microsoft SQL Server Management Studio 18 si doresc sa exportez aceasta baza de date in formatul.mdf ca sa o pot adauga in alta parte (intr-un alt sistem).

Am tot incercat sa incerc diferitele variante de a exporta si nu am reusit nimic. Am exportat eu ceva dar cu totul altceva nicidecum baza de date.

Ma puteti ajuta in aceasta privinta prin a-mi explica cu exactitate fiecare pas in parte?

Trebuie doar sa exportez baza de date, ca daca ma duc la sursa (unde sunt adaugate bazele de date in calculator) si incerc sa copiez baza de acolo, nu ma lasa, este un tip de fisier in care nu se permite copy-eri sau adaugari.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DjSannan a răspuns:

Pentru a exporta o baza de date din Microsoft SQL Server Management Studio, urmeaza urmatorii pasi:

Deschide SQL Server Management Studio.
Conecteaza-te la serverul care gazduieste baza de date pe care vrei sa o exporti.
In Object Explorer, expandeaza arborele de obiecte pentru a ajunge la baza de date pe care doresti sa o exporti.
Din meniul context (dreapta click), alege "Tasks" si apoi "Export Data-tier Application..."
In fereastra "Export Data-tier Application Wizard", selecteaza baza de date pe care doresti sa o exporti din lista de baze de date disponibile.
Click pe "Next" pentru a trece la pasul urmator.
Alege un folder de destinatie pentru fisierul.bacpac care va fi creat.
Click pe "Finish" pentru a incepe procesul de exportare.
Dupa ce procesul de exportare se termina, vei gasi fisierul. bacpac in folderul de destinatie ales. Acest fisier poate fi apoi importat in orice alta instanta a SQL Server prin utilizarea "Import Data-tier Application" din SQL Server Management Studio