Strelec are multe programe de backup. Pune-l pe stick, booteaza de pe stick si daca nu-ti place, nu-l mai folosesti.
Caută Windowsul lui Strelec. Formatezi stickul cu FAT32 și copiezi toate fișierele de pe ISO în directorul rădăcină al stickului. UEFI știe să booteze de pe el.
Pentru a despacheta ISO: Winrar sau 7zip.
La ce îmi trebuie Windows-ul ăsta al lui Strelec? Pentru a face stick multi boot am alte programe.
Am încercat. Nu merge. Face exact același lucru.
Strelec are multe programe pe el, printre care Paragon.
Era vorba de despachetat Strelec. Are Paragon HDM 15 SP 5. De ce nu 17? Pentru ca asa vrea Strelec.
Poate, dar Paragon 15 nu mai vrea să lucreze nici de pe SSD. Nu se împacă cu UEFI și pace. Sincer eu am renunțat la ideea de a-l mai folosi. Acum m-ar interesa un program foarte simplu, rapid și prietenos de backup și restore. Am trecut prin Norton Ghost, Acronis, Paragon 17 și nu mi-au plăcut. Au multe ambiguități și există permanent posibilitatea să faci o greșeală cu care distrugi toată partiția. Vreo sugestie?
Așa o să fac, dar probabil mâine. Noapte bună!
A funcționat. Mulțumesc mult!
Strelec are multe programe de backup. Pune-l pe stick, booteaza de pe stick si daca nu-ti place, nu-l mai folosesti.
Din pacate din ce am citit pe Microsoft paragon 15 suporta doar legacy
Incerca o versiune de rufus mai veche, poate va functiona
Cu Rufus 2.11 rezultatul e același. Variantă mai veche nu mai am. Le-am șters. Oricum, am mai săpat și se pare că Paragon 15 nu merge pe UEFI. Trebuie să mă obișnuiesc cu versiunea 17. N-o să mor din atâta lucru.
Dap o sa te obisnuiesti nu-ti fa griji.
Lofot întreabă: