1. Putin probabil, poti recupera fisiere txt chestii simle, poate poze nu mari de 10 mb dar aici eu am avut specimene care se deschideau partial(la soft de 400 $ in anul 2005), da video de 10-50-5000 mb si sa mearga dupa recovery m-as mira, la firma specializata te costa de crapa tavanu din caterdrala si iar sansa e mica. deci daca videourile tale nu au ceva valoare intergalactica ce pot duce descoperirea la fuzuiniii la rece sau antimaterie stabila din orice material nu cred ca mai merita pierdut timpul.
2. Pe viitor, tine back-up oglinda la datele importante, pe sisteme off-line, si inainte de orice chestie care normal ar trebui sa iasa normal si simplu, tot timpul dracu e acolo cu legile lui Murphy in buzunar.
3 Deci back-up. back-up. back-up si atunci esti linistit.
4. Tin minte cineva a venit la mine cu un hdd IDE160gb/7200 la vreme pentru o interventie, omu a plecat si la vreo 2 ani dupa interventie, imi zice ca hdd-ul a crapat si a pierdut datele, fac, i-am zis ca o sa caut la mine si da tot hdd lui(clona) era inca la mine in arhiva pe st by pentru stergere, omu a avut noroc, si-a luat alt hdd si am re-copiat datele.
Recuva cat si EaseUS Data Recovery Wizard chiar functioneaza, cu conditia sa nu rescrii date pe HDD.
Ar fi trebuit sa bootezi de pe alt HDD, si sa il conectezi pe cel cu pricina ca secundar.
In conditiile astea, nici macar serviciile de recuperare nu te mai pot ajuta.
Cea mai buna firma din Romania are sediul in Cluj (sunt si cei mai vechi din cate stiu), si sunt mana cereasca atunci cand HDD-ul are un defect mecanic sau logic, si tu ai date pe el de care nu te poti lipsi.
https://www.savedata.ro/
insa ei recupereaza exact informatia ce se afla scrisa pe disc.
Daca datele au fost rescrise, recupereaza doar fisiere inutilizabile.
Daca are extensia corecta nu prea mai poti face nimic pentru ca odata ce ai reinstalat sistemul de operare sunt sanse foarte mari ca videoclipurile tale sa fie rescrise cu alte informatii ( sau parti din videoclipuri ) si le-ai cam distrus.
NU AM VAZUT NICIODATA un program de recuperare care sa si recupereze, si chiar la un moment dat am reusit sa gasesc pirat un program de 100$ si, si ala a facut la fel, A DAT KIX, a zis ca a recuperat, dar datele sunt total corupte
totusi, daca te doare asa de rau, poti sa gasesti firme de recuperare de date, cica, ca unele ar reusi sa faca rahatul praf, chiar te rog sa imi dai un PM daca, chiar reusesti, cu ce firma si cat te-a costat... gasesti aici:
https://www.google.com/search?q=recuperare+date
Cauta utilitare de reparare a fisierelor video. Vezi ca si VLC-ul verifica inainte sa le deschida.