anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost la Enigma cu stikul (care nu era al meu)și mi s-a șters tot ce aveam pe stick. Pot recupera floderele?

6 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Dacă pe stick nu s-or mai scris date, exista sănse de 40-60% ca datele cele mai recente de pe el să se recupereze, folosind o aplicaței gratuita pentru uz personal(doar personal nu comercial) numita recuva( https://www.piriform.com/recuva ). Dacă datele au fost suprascrise, adica ai scris date pe stick aproape că nu se mai pot recupera prin metode accesibile unui user normal.Succes

| WizZz a răspuns:

R.I.P daca stii ce zic.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu stiu cine e Enigam si ce sa intampla acolo cu stick ul tau, dar sansele sa iti recuperezi datele sunt minime. Incearca un program de recuperare ca cel recomandat deja de lupudepenet

| lovelife9 a răspuns:

*Enigma- studio foto

| gelu1970 a răspuns:

Nu scrie informatie pe stick. absolut nimic. se poate recupera aproape tot daca datele au fost sterse recent si nu ai facut absolut nimic, cu stick-ul.
lasa-mi un id de yahoo, sau in seara asta intra aici si o sa te ajut sa recuperezi mare parte din ceea ce ai avut pe stick. trebuie sa fii tare ignorant sa spui ca nu se poate recupera nimic.
PS: Recuva e o aplicatie ce nu recupereaza nici macar date din cosul de reciclare.

| gelu1970 a răspuns:

Buna lovelife9
esti pe TPU?