| mihai03081998 a întrebat:

Am GeForce 210 1GB ( placa video de acum 4 ani de cand mi-am luat pc ) si i3 de 3.1 GHz. Asa, eu as vrea un GTX de la 950-980. Vad eu, dar m-ar interesa sa stiu dupa ce trebuie sa ma iau cand o cumpar. Cand spun "sa stiu dupa ce sa ma iau" ma refer la acea intrare in placa de baza. Mi-au spus niste prieteni ca trebuie sa ma uit si la asta si la modelul placii. parca.
Deci?

Mersi anticipat!

Răspuns Câştigător
| bogdan324 a răspuns:

100% sigur o sa poti monta orice placa video cu pci-e express, problema este daca sursa va duce placa, in plus daca e i3 din prima generatie, va trebui sa schimbi cam tot in viitor daca vrei si procesor nou

| mihai03081998 explică (pentru bogdan324):

Pe mine m-ar interesa asa ceva: http://www.emag.ro/......D8ZKLMBBM/

Faza este ca... toate aceste gtx de care dau imi cer directx 12 si alte imposibilitati ale actualului procesor...

| bogdan324 a răspuns (pentru mihai03081998):

Procesorul nu are treaba cu directx-ul, doar sa fie destul de puternic sa ruleze ultimele jocuri, ceea ce ma indoiesc daca e mai vechi de a2-a generatie de procesoare Intel

5 răspunsuri:
| CPAElites a răspuns:

Iti merge ma!
CE SURSA AI?

Procesorul este vechi!

| danny1996 a răspuns:

Trebuie sa te uiti la compatibilitatea cu placa de baza in prima data si dupa cu sursa daca astea sunt placa iti va merge dar va fi incetinita de procesor

| mihai03081998 explică (pentru danny1996):

Da frate, dar ma intereseaza aceasta compatibilitate cum o fac, ca nu-mi pot da seama & nu stiu la ce sa ma uit...