| Anonimaaaa10 a întrebat:

Am Google Chrome si de la un timp,mă iese din site-ul pe care eu l-am accesat și mă intra in tot felul de site-uri, cum ar fi:Metin 2, sau descarcă... sau ai castigat, tot felul de chestii din astea.Mă puteți ajuta?

9 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Instaleaza teamviewer si te pot ajuta.
in cazul in care esti din acelea ce crede ca vreau sa ii fur ip-ul, ruleaza AdwCleaner si o sa restarteze. apoi ruleaza Malwarebytes free si elimina tot ce iti gaseste infectat.
in cazul in care instalezi team scrie mesaj privat. bafta.

| Neverrrrrr a răspuns (pentru gelu1970):

Sincer,sa încerce mai întâi un lucru simplu pe care i l-am spus eu, apoi fie ca tine daca se pricepe.La fel am pățit si ei, si aveam extensii fantoma im browser.

| gelu1970 a răspuns (pentru Neverrrrrr):

Si ce crezi ca o sa faca AdwCleaner? in plus malwarebytes o sa ii elimine mizeria din pc. tocmai, daca nu se pricepe cum spui e mai simplu sa ruleze cele doua programe. tu ce zici Neverrrrrr?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Neverrrrrr):

Eztensiile alea fantoma nu s-au instalat singure ci se instaleaza atunci cand descarci ceva si lasi bifat ce iti baga ei pe gat.Numai cu adwcleaner si apoi scanat cu antivirus scapi de asa ceva.Gelu are dreptate, daca dezactivezi add-on-urile, scapi de adware numaipe moment, la urmatorul restart iar iti apare pentru ca adwarele se activeaza singur.

| anonim_4396 a răspuns (pentru gelu1970):

Gelu,adware nu figureaza ca virus.Este un add descarcat cu buna stiinta de cel ce a descarcat ceva cu adaosuri bifate. Nu cred ca scanand cu antivirus ii va sterge adwareke din prima.Zic din ce am patit eu nu din alte forumuri sau discutii.

| Neverrrrrr a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci când descarci un fișier, program îți cere permisiunea de al instala cu anumite riscuri, adesea nu iti spune ce cadouri primește in plus.
Crezi ca si la Keylgger ești anuntat? Poate fi ascuns si intr-o imagine rpg, antivirusul nu va detecta si șterge decât malware de acest gen.E logic ca in chorme are o extensie care se rezolva in 15 secunde, după cum am zis, dar vad ca nu mai raspunde cel care a deschis topicul.Nu ai cum sa elimini cauza ci doar efectul, nu am fost anunțat niciodata ce alte surprize urmează sa primesc ci doar ce prezinta pe acel site.

| Neverrrrrr a răspuns:

Intra in setări chrome, dai la mai multe instrumente apoi extensii.
Si dezactivează toate extensiile care nu sunt luate din chrome,(scrie care nu au fost descărcate din magazinul chrome, sau au nume ciudat) le dezactivezi si ștergi.
Iar daca nu scrie acest lucru, dezactivează tot si vezi daca asta e cauza.

| Eyesblue a răspuns:

Descarca ADBLOKER, e o extensie pentru Chrome, Firefox care iti vor bloca reclamele.

| Gheorghe_Iaconi_1994 a răspuns:

Salut, intai incearca sa stergi din antivirus data pentru browser, mai poti sterge de acolo si add''onurile, daca nu merge, reinstaleaza cromul si dupa adaugi si Addblocker, ca sa nu ai probleme cu reclame care se baga aiurea, daca te duce pe site-uri aiurea, schimba antivirusul, incearca Malwarebytes.