| RazvanIlie a întrebat:

Am in jur de 2.000 lei si nu stiu ce fac cu ei! Am 16 ani si am cam de toate. M-am gandit sa investesc toti banii intr-o consola xbox one! Se merita pe termen lung? Oare voi regreta? Aveti alte sugestii in afara de vacante si tabere?

11 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Dă-mi mie(banii dacă tot zici că nu știi ce să faci cu ei) big grin laughing )
Nu merită. Microsoft-ul numai gunoaie la suprapreț vinde.Și te mai și minte în față că-s bune.De la renumita mașină de scos bani Windows până la softuri de programare și periferice.Gunoaie din care plătești 60% eticheta cu Microsoft pe ele.Succes

| RazvanIlie explică (pentru DeyCj):

Da foarte amuzant... Si as dori totusi pareri de la cei care au. nu de la playstation fans sau oameni care habar nu au despre Microsoft.da-mi exemple de '' chestii '' care nu-s bune...

| DeyCj a răspuns (pentru RazvanIlie):

Microsoft Windows, Tastaurile și camrele făcute de ei, chiar și renumitu Xbox.
Nu sunt fan console de gaming.Mi se par prostii comerciale, deși le-am testat.
La fel și gaming-u mi se pare o pierdere de vreme ce te face să devii ca un dependent de droguri. Testat de asemenea când eram de vârsta ta.

| Buresbista123 a răspuns:

Sa i investesti-))) intr o consola xbox, poate sa i risipesti....se scrie 'merita sa', nu 'se merita'

| Buresbista123 a răspuns:

Razvan incearca sa faci un curs de limba straina,de pc,de orice te poate ajuta e viitor,sau ce te pasioneaza,daca vrei sa ti iei ceva poti sa tii iei o bicicleta sau role ori snowboard, ce ti place tie, legat de sport, o consola e dupa parerea mea cea mai proasta solutie, mai ales daca ai peste 16 ani

| AlexAndrei96 a răspuns:

Si eu am fost pus in situatia asta. Daca ai un telefon cat de cat ok, un laptop/pc bun si 16 ani, eu zica ca: Un televizor smart ar merge.--> Asta a fost ultima mea achizitie si la pretul asta cred ca e cel mai bun televizor pe care il poti avea in camera ta. http://www.altex.ro/......g-42lb650v ( cu toate ca ai mei mi-au promis ca nu-mi vor mai lua televizor sau orice tine de televiozr pana cand ma voi muta la casa mea :)) ),
un laptop mai bun, sau un calculator in functie de preferinte, un ATV, o chitara ceva...haine. Cam atat m-am gandit. Eu iti zic sa nu-ti iei Xbox One pentru ca un prieten de-al meu a avut si a bagat nu stiu ce joc in el.i s-a blocat si a trebuit sa-l duca la service (200 lei repararea)

Răspuns utilizator avertizat
| maxpaynelol a răspuns:

Daca zici ca ai de toate de ce m-ai vrei Xbox one? Eu iti propun sa-ti iei un HTC One M8 caci merita toti banii si te poti da smecher cu el in fata prietenilor asa cu Xbox ce faci? Te joci aiurea si nu faci nimic.

| Buresbista123 a răspuns (pentru maxpaynelol):

Se da smecher ca are un telefon scump? asta ii ridica lui valoarea? trist...

| RaresManole a răspuns:

Eu am avut in casa o consola Xbox One si a fost distractiv la inceput dar dupa 2-3 zile te plictisesti de ea si in plus am auzit ca se strica foarte repede asa ca eu nu ti-o recomand.Mai bine poti sa-ti iei in IPhone sau altceva.