| maite13 a întrebat:

Am incercat mai devreme sa vorbesc pe Facebook/ skype prin apel video cu tatal meu, dar nu-i merge camera. Ii zice ca e folosita de alt program, sa inchida programul respectiv si apoi sa sune.
El nu se pricepe prea tare la calculatoare, stie doar minimul necesar sa vorbeasca pe Facebook/skype si zice ca nu a umblat nicaieri in setari.
A MAI PATIT CINEVA ASTA?
Daca stie cineva ceva despre asta este rugat sa lase comentariu.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In cazul in care nu se pricepe deloc, spune-i sa inchida computerul si toate paginile/ programele deschide, sa dea un restart la computer si sa acceseze dupa re-start doar FB sau skype, NU amandoua odata, doar unul!

| gelu1970 a răspuns:

In task manager poti sa vezi ce programe utilizeaza camera web.

| anonim_4396 a răspuns (pentru gelu1970):

Hai ca m-ai facut super curios, foloseste tu camera, si fa-mi un printscreen la task manager in care sa-ti arate ce program foloseste camera happy. Astept!

| gelu1970 a răspuns:

Maite13 citeste aici si incearca sa faci acesti pasi in pc/laptop prin intermediul teamviewer.
http://lifehacker.com/......1582372561

daca e de acord il pot face eu daca vrea. oricum presupun ca nu are incredere, de aceea am zis sa incerci tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu ce pricepi spune-i sa-si instaleze team viewer si ii intri pe pc-ul lui si vezi ce e in neregula.

| maite13 explică (pentru anonim_4396):

Asta i-am sugerat si eu, dar nu a vrut.

| anonim_4396 a răspuns (pentru maite13):

In cazul asta spune-i sa vina la tine in vizita, sa vorbiti.