Ai pus ultimate ca sa poti avea pack in limba romana? sau ai pus ultimate doar ca sa ai o versiune de w7 greoaie? trebuia sa alegi un w7 professional sau home premium. in plus daca tot ai pus w7 ultimate incearca sa il optimizezi putin.
Problema este la pc, nu la Windows. Schimba-l si tu la o alta versiune pana iti cumperi PC. P.S: Skyrim rule *FUS RO DAH!*
Revino la SP3. Numai windows iti trage aproape 1Gb ram, mai adaugi browser-ul si nu mai ramai cu mare lucru.
Exact.Daca mai deschide si un joc mare mingheata ecranul.
Eu nu m-am referit direct la jocuri. Nici chiar pe 2GB de RAM nu poate functiona asa cum vrei tu. Chiar daca Microsoft spune ca e suficient 1GB in realitate iti trebuie mai mult. Toate aplicatiile consuma din RAM. La 2 GB de RAM oblicatoriu il optimizezi (nu lasi active toate efectele frumoasse ale Windows-ului-consuma RAM).Se poate sa se fi instalat cu erori (nu asa de grave pentru ca ti-ar fi aratat si poate nu ar mai fi functionat, dar suficiente pentru a merge greu. Asa ca in final ori iti faci un stik bootabil cu Home Premiun (nu Ultimate ca nu esti Universitate, Societate comerciala...) ori treci pe XP. Inca ceva. Nu-ti instalezi Windows ca sa fii la moda. Eu am Home Premiun pe 64 biti si 4 GB RAM, iar tu pui Ultimate pe 32 biti si 2 GB RAM? Mai gandeste-te.
Andrei1124 întreabă: