| DovleacTurbat a întrebat:

Salut, am instalat un fel de Windows 10 modificat, doar că spre finalul procesului de instalare, nu am fost langa pc, iar când am revenit acesta se instalase și se restartase. La conectarea in Windows, mi s-a cerut o parolă (eu am crezut că este parola mea și am bagat-o), bineînțeles că nu a mers.
Ideea e ca am epuizat încercările și acum contul e blocat.
Întrebarea mea este: după cât timp, mi se dă voie sa incerc din nou să mă conectez?
P.S Acest Windows (am aflat ulterior) că îți setează el o parolă random de început. Aceasta parolă era afișată la sfârșitul procesului de instalare, dar cum eu nu am fost la PC, n am văzut-o.

6 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Dar ce ar fi sa instalezi un 10 decent in loc sa folosesti versiuni modificate si probabil virusate? Daca nu ai apucat sa notezi parola atunci singura varianta e reinstalarea.

| DovleacTurbat explică (pentru Wr3nch):

A mers.
E chiar ok, nu e nimic virusat. E open source.
Are la baza Windows 10, dar e "ușurat", rulează super frumos.
Am așteptat 30 de minute și am introdus parola data de ei.

| doctorandus a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Windows nu poate fi open source. Doar un Linux care arata ca Windows.

| gabicoo a răspuns:

Nu e Windows. Poate fi un Linux care seamană cu Windows sau altceva dar nu e Windows! Ai grijă ce instalezi că ramâi fără date!

| DovleacTurbat explică (pentru gabicoo):

Ah, am lăsat link de la el.
N-am nimic important pe PC, dar nu pare să ascundă ceva necurat "acest proiect".
Ciudat că în căsuța de comanda mi-l recunoaște drept win 10 pro, am luat și câteva aplicații de update pentru drivere și tot drept win 10 pro e "citit"

| doctorandus a răspuns (pentru gabicoo):

Sunt multe proiecte neoficiale cu Windows-uri din care s-au scos multe chestii.