anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am inteles ca s-a lansat Windows 11 insa mie nu imi apare butonul de upgrade desi laptopul este compatibil si la Windows Updates imi apare acest mesaj : This PC can run Windows 11 Great news—your PC meets the minimum system requirements for Windows 11. Specific timing for when it will be offered can vary as we get it ready for you.
Credeti ca va aparea in urmatoarele zile? A mai patit cineva?

2 răspunsuri:
| flixbuster a răspuns:

Upgrade-urile publice de Windows se lanseaza in ring-uri (similar conceptului de pe Insider). Imagineaza-ti ca arunci o piatra in balta si produce "inelele" acelea pe suprafata apei - cam asa e si cu ring-urile de release de la Microsoft. Care e ideea? Daca ceva merge prost nu bubui 1.3 miliarde (numar total de instalari de Windows 10) PC-uri ci doar ce e pe ring-ul curent si ai mai putin de reparat (si reputatia afectata mai putin). Pe masura ce lucrurile merg bine pe un inel mic (= putini utilizatori) se trece la inele din ce in ce mai mari (= mai multi utilizatori).

La fel va fi si cu Windows 11. Microsoft decide algoritmic pe ce ring intra un PC, nu tine de utilizator.

Exista si o metoda de a "forta" instalarea Windows 11: Windows 11 Installation Assistant.

Il descarci de aici (primul), il executi si daca totul merge bine vei avea Windows 11 "sarind" peste politica de ring-uri a Microsoft.

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows11

| vasile2222 a răspuns:

Specific timing for when it will be offered can vary as we get it ready for you.

Asteapta si tu cateva zile.