Da este adevarat. Uite si aici cei care au acest site ce crezi ca il au asa de dorul tau sau al mai stiu eu cui? Fac milioane tataie.Cum? Uite asa daca ai trafic, adica daca pe sitele tau intra un anumit nr de persoane atunci anumite firme iti vor baga reclame pe sitele tau si tu vei primi pentru asta bani.Problema cea mai mare sint utilizatorii, sa stii cum sa ii atragi sa intre si sa stea pe sitele tau, blog sau ce zici tu ca ai sau vrei sa ai.Deci treaba asa sta.Ai vizitatori atit cit trebuie primesti bani.Cu cit ai mai multi peste numarul impus de cei care vin sa iti puna reclame si deci sa te plateasca, cu atit o sa primesti mai multi bani.Sint tot fel de chestii, care mai de care inventive prin care unia isi fac rost de vizitatori.Sa iti dau un exemplu.Cineva si-a facut un site si inainte de asta a verificat ce greseli de tastaura fac oamenii.Si el a profitat de chstia asta si-a facut milioane.Milioane de dolari nu de lei vechi.De ex tu tastai google si in loc sa scrii google cu 2 de o puneai doar un singur o si automat te arunca pe sitele asta din exemplul ce l-am dat.Si apoi tu ieseai dar la el se inregistra la numar si primea bani.Cu cit ai mai multi utilizatori cu atit prmiesti mai multe reclame pentru care cei care le fac platesc.Cum si unde si ce trebuie sa faci nu stiu, pentru ca nu am fost interesat de chestia asta.Si acum este deja destul de greu sa iti faci clienti.Trebuie sa fii f inventiv si sa speculezi ce cauta oamenii pe net, sau ce vor sa vada si asa mai departe.Deci nu vei primi bani ca postezi tu jocuri, sau stiri, programe.Aia estge pentru ca tu sa poti momi utilizatori de net sa intre la tine pe site.Imi pare rau dar nu te pot ajuta cu mai mult.Banii cum ii iei? Pai in momentul cind companiile vad ca tu ai un anumit trafic pe site frumusel o sa te contacteze ei, nu stiu sigur de asta, dar oricum va trebuie sa iti faci un cont la banca si acolo iti vor fi livrati banii.Asta stiu sigur.
Mman nici eu nu stiu amanunte, nu stiu ce trebuie sa faci.Ce am spus e doar asa in mare despre chestia asta.Eu nu ma ocup cu asa ceva, intru pe net doar pentru mine. Sincer nu te pot ajuta cu mai multe.Dar cum am spus nu primesti bani pentru ceea ce tu personal postezi acolo sau pentru ce posteaza utilizatorii tai.Vei primi bani daca ai un anumit nr de utilizatorii, brobabil minim, dupa care vei primi reclame si pentru acele reclame ce vor apare pe sitele tau primesti bani.