anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am întrat de pe o reclama care arata ca exista online joc pentru adulți dar cu cartoon etc, și acolo mi-a cerut sa fac cont și am băgat o adresa de e-mail pe care nu o folosesc și parola, mi-a cerut cod poștal, nume și card de credit, eu am băgat un card de credit generat automat fake pe un site și cod poștal din Singapore, nume la nimereala, dar acum întreb e, pot pati ceva? Ca scria ca voi fi taxat după luna asta cu 39 euro în fiecare luna doar dacă anulez dar nu îmi da nicăieri opțiune de anulat.
Am citit pe net după ca astea sunt scammuri, ma interesează dacă pățesc ceva nasol pentru ca am băgat un card fake care nu exista.

2 răspunsuri:
| împreunăfacembine a răspuns:

Salut,

Asuma-ti ceea ce ai facut. Pentru ce faci ceva daca mai apoi ti-e frica de ceea ce faci? Fii barbat.

Depinde, daca e un site stupid (pentru ca si site-urile pentru adulti sunt unele mai sigure si altele mai putin sigure), ti se poate localiza automat locul in care te afli si pot afla date despre tine daca vor sa iti faca rau.

| Robeeert1 a răspuns:

Neah, n o să plătești nimic, dacă a fost doar ceva online și nu ai descărcat nimic totul va fi ok.