| Junseng a întrebat:

Am intrebare legata de VirtualBox.Sa zicem ca instalez un win 7 in virtual box; tot ce se petrece in windowsul acela nu imi afecteaza windowsul adevarat? Adica vreau sa creez un mediu de teste, cum ar fi aplicatii descarcate din surse necunoacute care ar putea fi virusi.Acei virusi din windowsul virtual nu imi va afecta windowsul adevarat?

Răspuns Câştigător
| HazelEyes77 a răspuns:

Acei virusi nu pot afecta sistemul de operare deoarece toate actiunile se fac intr- un mediu virtual.

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Masinile virtuale au avantajul ca ceea ce ruleaza in interior nu poate afecta sistemul gazda, in afara de dimensiunea fisierului. Un program virusat care este rulat in masina virtuala nu poate virusa sistemul gazda. Daca apar suspiciuni ca s-a instalat un virus, masina virtuala se poate intoarce la o stare salvata anterior.

| Algo098 a răspuns:

Tot ce faci in w7 virtualbox ramane in fisierul hard disk virtual, Daca insa copiezi fisiere din acel w7 in windows-ul gazda, atunci poti lua si virusii.

| xZeRoReSpEcT a răspuns:

Nu se intampla nimic virusi nimic pcul tau ramane ne atins nici one a cry nu te infecteaza daca opresti netul