| hidramu a întrebat:

Salut, am luat de curand de la un prieten o statie SANYO JA 250 cand am ajuns cu ea acasa am observat ca nu merge asa ca am desfacut-o, inauntru pcb ul pe care e prins amplificatorul este rupt si chiar lispseste si niste bucati din el. intrebarea este pot schimba acea placa si daca da cat ar costa?

5 răspunsuri:
| pctablet a răspuns:

Daca ai doar statia e bine. Adica nu esti obligat sa o repari pentru a completa linia.
Spun asta pentru ca se poate intampla ca reparatia sa te coste mai mult decat o alta statie buna, luata din targurile de vechituri.
Placa o poti schimba dar nu o s-o gasesti pentru ca finalul este cel mai vulnerabil la aceste amplificatoare. Adica, atunci cand se arde, cel mai frecvent defectul este chiar pe acea placa.
Mai mult, posibil sa mai aiba si alte defecte...

| hidramu explică (pentru pctablet):

Alte defecte nu cred sa aiba...cand o bag in priza se aude un bazait foarte foarte incet si daca ii conectez o boxa la ea are un ecran care se aprinde dar totusi nu se aude nimic cand o conectez la pc.
https://imageshack.com/i/5np8irj
o alta poza

| K0sti a răspuns (pentru hidramu):

Pai nu ti se pare suficient defectul ala, mai vrei si altele? happy
Cauta schema pe net, vezi ce lipseste si daca te pricepi, reconstituie!

| hidramu explică (pentru K0sti):

Am gasit ceva pe net, problema este ca nu prea se intelege nimic de pe acea schema si alta schema nu am gasit si oricum singur nu ma pricep sa o refac

| hidramu explică:

Https://imageshack.com/i/5slhqkj

uite si o poza cu placa rupta