| Paulicass a întrebat:

Salut am luat o placa creative sound blater x-fi surround 5.1 si cand deschide foldere programe navighez pe net se aude un pacanit nu este placa de vina deoarece am incercat si pe alt calculator si placa si boxele si nu se aude nici un pacanit aceasta problema o am de cand am instalat Windows 7 exista vreo setare ceva sa rezolv problema?

Răspuns Câştigător
| Kattan a răspuns:

@RebyTeby Virus in boxe? Placa are ceva care o zgarie? Bine ca nu are ceva care o gadila.
@Paulicass Ovidiu are dreptate in legatura cu un lucru, si anume ca nu ai zis de unde se aude pacanitul (boxe sau placa/calculator). Totusi presupun ca se aude din boxe. Ce zici tu imi aduce aminte de "drobul cu sare" de la Creanga: este vorba de sunetele Windows-ului. Mergi in Control Panel -> Sound -> tab-ul Sounds, si de acolo poti modifica sau dezactiva acele sunete.

3 răspunsuri:
| Ovidiu a răspuns:

Se aude un pacanit in boxe, sau la placa?
Daca se aud in boxe asa sunt ele. La accesarea unui folder,... se aute un pacanit. E ceva normal.

| Ana213 a răspuns:

@Jmecher e logic ca se auzea in boxe daca e vorba de sunetele windowsului, nu avea cum sa se auda in placa de sunet laughing

| Becca18 a răspuns:

Si o colega are acceasi problema. Uite care este problema.Mai intai nu-i de la placa, ii de la un virus din boxe sau placa are ceva pe care o sgarie trebuie sa te uiti atenta la ea ca na-i sa vezi la colega mea era problema cu placabig grinsper sa-ti meargabig grin(funda)