Eu unu am patit exact la fel, sper sa fie si la tine ca la mine in primul rand sunt niste telefoane chinezarii sa stii ca de stiam nu il luam, l-am dus in service inapoi la ei si Mia DAT ALTU NOU PENTRU CA ERA O PROBLEMA din soft o zis ca eu i-am dereglat softul si ascultama ca ma pufnit rasul cand am auzit telefonul nu l-am folosit numai 2 zile ca eu am si un Samsung galaxy ace, o zis ca eu l-am stricat si nu am downloadat nici o aplicatie pe el, l-am luam ca asa a fost la prelungire de abonament, dar problema e din soft daca cumva nu ai garantie dul la cineva care stie sa umble ca til face de merge bine
Salut,
Iti recomand sa mergi cu telefonul, factura de achizitie si certificatul de garantie, intr-un Orange Shop. De aici, telefonul va fi trimis catre service-ul autorizat pentru a fi verificat si reparat dupa caz.
Cu prietenie,
Orange Helper
Asta am facut, astept un raspuns! Pe site imi arata ca a ajuns in service dar nu a intrat in reparatie...I'm waiting!
Prietene si eu am patit la fel gura nu ii doare sa vb, pentru a incalca garantia este sa fie desfacut telu sa stii problema e din soft pentru ca sunt slabe telefoanele sunt niste chinezarii, din cate stiu nu e Orange hero ca ii ceva Alcatel, sau ceva de genu la mine sub baterie scrie in chineza