| sskrillex96 a întrebat:

Salut! Am mai postat câteva întrebări aici legate de un laptop, am probleme cu driverul de la placa video Nvidia. Îmi da eroare orice as instala. Alta întrebare am. Am observat la un alt laptop care l-am avut ca atunci când ma jucam jocuri pe baterie fps-urile erau mai scăzute, si baga în priza creșteau fps-urile cu mult. Eu la laptopul actual nu am baterie dar îl țin bagat în priza și incarcatorul este de "putere" mai mica. Se poate asta sa fie asta cauza? Adică sa nu primească laptopul destul curent ca să poate funcționa placa grafica? Asemenea unei surse se pc.

4 răspunsuri:
| carevaescu a răspuns:

Nu asta e cauza.
E defect cipul ram al placii video. E defect fizic.

| sskrillex96 explică (pentru carevaescu):

Am mai primit răspunsul ăsta, dar totuși am încercat toate variantele poate va merge.
În cazul asta ce pot face?
Ma pot folosit doar ce placa video a laptopului? Intel(R) HD Graphics4000.
Ce setări ar trebui sa fac?
Și ar trebui sa dezactivez placa video de la Nvidia cumva, si cum, de unde?

| carevaescu a răspuns (pentru sskrillex96):

Știu, chiar ti-am răspuns la intrebarea precedenta.

Daca vrei sa dezactivezi placa video nVIDIA, o poti face din bios (daca iti permite) sau din windows (device drivers > display adapters > 740gt right-click > disable sau uninstall )

| Wr3nch a răspuns (pentru sskrillex96):

Daca întrebarea are legătură cu acel GT740 de pe un Medion, da, merge pe integrata si cam atat. Au trecut ani, iar durata medie de viata a unui laptop e intre 3 si 5.