| Ciumica a întrebat:

Am multe cookie-re (reclame pe internet) sunt unele cuvinte subliniate cu verde (sau rosu) ce contin reclame, am unul in coltul de langa butonul rosu x, unul jos langa ceasul virtual al computer-ului, cateodata chiar si peste anumite butoane sau texte apar, cum scap de ele? De la "setari" nu merge, de la "inspecteti elementul" si "delete node" ma enerveaza ca tot apar cand schimbi pagina. O metoda mai buna aveti? Te rog?

4 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Http://www.epasystems.ro/adwcleaner/
Daca faceti click pe toate rahaturile si va instalati toate porcariile de toolbaruri...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand instalezi vreun program data viitoare sa fii atent si debifeaza orice casuta unde arata "Instal Toolbar".

| Ciumica explică (pentru K0sti):

Wow, pentru ca am vrut sa descarc assassin's creed 4 si fifa 14 ca sa-mi ocup mai mult timp pe jocuri PC inseamna ca sunt vinovat de reclame -_-. Si nu-mi spune de niciun toolbar, deoarece stiu sa descarc jocuri. Cred ca sora mea umbla pe toate porcariile. Iar eu am o problema cu cookie-rile, nu cu toolbar-urile, sa scap de reclamele cu teste de inteligenta si alte prostii.

| Ciumica explică (pentru anonim_4396):

"Wow, mersi, nu (mai) am nicio problema cu Toolbar" si nici nu aveam. "Mersi", reclamele cu TEST DE ENGLEZA inca mai apar... Ce crezi frate ca download-ez? Tetris? Mario? Mersi totusi ca mi-ai raspuns.