| Capi a întrebat:

Salut am net de la rds si am modem acceoc21 si vreau sa il mut in alta camera modemul cum fac am vazut ca din el ies 4 fire 1 de la alimentare si 1 de la pc nu am treaba cu astea...Dar mai sunt inca 2 unul duce din modem la stalp si altul din modem in rizaivar... eu nu vreau sa mut si rizaivaru doar modemul de net cum fac treaba asta?

2 răspunsuri:
| DeathReaper a răspuns:

Iti cumperi un cablu mai lung, adica prelungesti fiecare cablu, dupa care iti pui firele pe langa conturi, adica nu lasi sa treaca firul prin mijlocul camerei si cam gata. O alta modalitate ar fi sa ii chemi pe cei de la rds sa le spui ca vrei sa iti schimbi locul modemului si sa iti puna niste fire mai lungi. Asta ca sa nu ai probleme cu ei. Dar, acel cablu te costa bani iar, in caz ca ii chemi pe ei iti iau si manopera.

| DeathReaper a răspuns (pentru DeathReaper):

Mda, scuze pentru greselile gramaticale, doar ca nu vad ce scriu in acel patratel, e prea mic. Acum, eu am un tic daca ii pot spune asa, sa corectez lumea. Asa ca incep:
conturi = colturi
Si imi cer scuze pentru excesul de "si sa" sau "si", nu stiu ce am in acest moment, m-am grabit sa iti dau raspundul. De obicei, nu raspund la intrebari, dar aveai aceeasi imagine de la profil ca unui prieten de-al meu.