| AlexTroll a întrebat:

Salut am net de la romtelecom prin iptv si am un program care imi schimba ip-ul. deci intrebarea e daca cei de la romtelecom tot pot sa-mi vada activitatea pe internet... cine ma lamureste ii dau funda...

Răspuns Câştigător
| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Orice log in orice retea este inregistrata si cat timp ai un ip creat activitatea ta poate fi vazuta. Acuma sunt doua tipuri de acces care nu pot fi vazute cele de vpn si cele de tunneling.
Cel de tunneling este mi sigur ca desi folosesti browserul si internetul te conectezi printr-un "tunel" la internet si astfel folosesti internetul si setarile altora pentru asta. Serviciile de tunneling sunt bune dar costa.
Partea a doua cu vpn-ul, iti schimba ip-ul si de ce nu pot sa zic ca si la internet te conectezi cu alte setari si ip ( programe ca cyberghost sau hotspot shield ) astfel incat iti poate fi luata mai greu urma pe internet, dar tot iti poate fi luata.
Acuma ip-ul care se schimba te ajuta sa nu iti fure altul internetul, sa nu iti ia setarile tale si totodata daca ai fost blacat candva pe un site sa ai din nou acces, dar tot poti fi luat in vedere.
O seara buna,
Constatin @ www.meditatii-instalare-windows.com

0 răspunsuri: