Ai un virus. Incearca cu asta: http://download.chip.eu/ro/Ad-Aware-10.0.138.2879_69540.html?tab=5&show=25
si Bitdefender online.
Cred ca nu ai folosit Adblock-ul adecvat.Eu il folosesc de mult timp si nu am aceasta problema.Ce ai? Chrome? Mozilla?
A laut un adware care s-a activat si ii deschide pagini cu reclame.una, doua, ...foarte multe, asa am patit si eu.Cred ca se autodeschid pentru traficul lor. e un fel de pagina de cautare, motor sau cum ii spunem noi, care l-a descarcat cu alte programe odata.
Probabil.Eu am Chrome si am descarcat extensia Adblock din magazinul lor.Si nu am reclame.E adevarat ca se deschide mai greu TPU.
S deschide mai greu TPU deoarece ruleaza mai intai reclamele, adblock le blocheaza, dar dureaza asta, apoi incarca pagina normala. Asta e, si la mine la fel.
Da.Mergi in internet explorer si descarca adwcleaner.Scanezi cu el, stergi si apoi restartezi pc-ul. Numai in internet explorer deoarece browserul tau este infecat cu adware.ori dezinstalezi browserul si instalezi altul. Dar cel mai bine este cu adwcleaner pentru a nu pierde din semne de carte, parole salvate, etc.
Am opera. Si am adblock-ul adecvat dar degeaba. Chrome nu imi merge de vreo 6 luni. imi da "not responding". Deci nu stiu ce sa fac
Dezinstaleaza-l si reinstaleaza-l iar.Mai da si la mine Not responding dar asa-i fac cateodata.
Salut! I-mi apar si mie reclame, dar nu asa multe ....eu te-as sfatui sa-ti schimbi windowsul sau sa schimbi motorul de cautare sau cauta pe net ca sigur gasesti. Succes!
Lavinia_Cristina_ întreabă: