| V1p3rViruSsatuL a întrebat:

Salut.Am nevoie de ajutor serios de data asta, primesc flood non stop am nevoie de cineva care sa imi zica cum si in ce mod sa ii pun capac la acel flood (block ip etc.)nu ma intereseaza cat de greu e vreau ceva..sau un mod. de a micsora floodul si chiar daca se poate de al opri.
Multumesc Anticipat.

9 răspunsuri:
| necdannec a răspuns:

Suni la providerul de net si il rogi sa iti schimbe ip ul extern.

| V1p3rViruSsatuL explică (pentru necdannec):

Pai si... Daca se mai trezeste copilu ala sa dea flood?
Iara il sun?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Cine te floodează, ne poți da mai multe detalii?

| V1p3rViruSsatuL explică (pentru anonim_4396):

Eram pe mess..si per un joc la care cineva imi zice ca vrei primi flood dupa 5 minute netu este la pamant adica nu mai merge imi arata ca e conntect dar nu se incarca nici o pagina...

Am inteles ca este o metoda de a bloca pachetele trimise de catre un ip dar problema este ca nu stiu cum si nici nu stiu daca merge.

| anonim_4396 a răspuns (pentru V1p3rViruSsatuL):

Tu joci cumva jocuri? Exemplu CS? Încearcă să reinstalezi CS-UL dacă acesta este jocul, poate ți-a intrat ceva în resurse și floodează încontinuu. Ai verificat antivirusul?

Da joc jocuri dar flood vine de la o persoana, deorece eram in joc vine unu si zice ceva de flood dupa care pica netu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru V1p3rViruSsatuL):

Incearca Kaspersky Internet Security sau poți schimba ip-ul. Respectivul se poate rezolva cu un ignore, dacă ai primit de pe messenger. Să știi că, de flood nu te poți apăra cu nimic...

| Osirius a răspuns:

Flood UNDE? De la vecinu' de sus?!