| Aronzo00 a întrebat:

Salut! Am nevoie de ajutor și sper că am apelat unde trebuie.
Deci când încerc să întru pe Instagram, mă trimite la o pagină care îmi cere să pun numărul de telefon. Ideea e că cel mult logo-ul Insagram de pe pagina aia e pus ciudat. Am încercat pe mai multe dispoziție și e la fel. Ce să fac? Încearcă un hacker să îmi intre pe cont?

Răspuns Câştigător
| SharpEagle a răspuns:

Pare sa fie legitim. Or fi schimbat politica sau au niste boti care au detectat activitate de login esuat pe contul tau, iar acum incearca validarea "multi factor authentication".
Eu nu pot sa mai inghit mizeriile astea de site-uri de "social" media, tocmai pe ideea ca esti localizat cu nume, prenume, telefon si tot tacamul, apoi est bagat intr-o baza, folosit, analizat dpdv trends, site-uri accesate samd. Dupa care esti influentat, manipulat si ti se mai vand si datele astea specifice. Niste gunoaie...

3 răspunsuri:
| SharpEagle a răspuns:

Cum arata URL-ul? Copy si paste aici la site-ul radacina (de genul https://www.tpu.ro/)

| Aronzo00 explică (pentru SharpEagle):

Deci URL-ul arata asa: Instagram. Com/challenge/? next/ desigur fără spațiu între Instagram. și com, am pus așa ca să nu fie link. Este ok sa îl folosesc? În rest îmi mai spune "adaugă un număr de telefon pentru a reveni pe Instagram" și ca vor trimite un cod de confirmare prin sms.

| SharpEagle a răspuns (pentru Aronzo00):

Pare sa fie legitim. Or fi schimbat politica sau au niste boti care au detectat activitate de login esuat pe contul tau, iar acum incearca validarea "multi factor authentication".
Eu nu pot sa mai inghit mizeriile astea de site-uri de "social" media, tocmai pe ideea ca esti localizat cu nume, prenume, telefon si tot tacamul, apoi est bagat intr-o baza, folosit, analizat dpdv trends, site-uri accesate samd. Dupa care esti influentat, manipulat si ti se mai vand si datele astea specifice. Niste gunoaie...

| Ghengbeng18381 a răspuns:

Dacă ești redirecționat pe google, uitate in bara sa ai lacatelul si http//, dacă nu sunt cel mai probabil e o platforma cu interfata sa îți fure contul. Fa in felul următor. Întra în setări la aplicații și găsește Instagram. Apoi dai la stocare și golește memoria. Apoi inta si Conectează-te