| eusuntcipi a întrebat:

Am nevoie de niste pareri. Momentan folosesc un iPhone 6S Plus, care se misca foarte bine si ruleaza foarte bine orice. Acum cateva zile mi-au facut cei de la Orange o oferta cu un Samsung A50 la abonament. Ma tot bate gandul sa renunt la acest telefon si sa ma "dau" pe Android. Cum este A50? Se misca bine? Face poze frumoase? Ma gandeam sa intreb aici pentru niste opinii sigure.

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu fi idiot. Nu sunt fan Apple absolut deloc, dar sa treci de la 6S+ la A50 nu mi se pare deloc o miscare inspirata. Cel mai bun review de pe net la A50 : https://www.notebookcheck.net/......159.0.html

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Orice telefon nou are anumite plusuri, cel mai bine cauta modelul de telefon pe Gsm Arena si citesti acolo totul despre telefon, inclusiv părerile si comentariile celor care au sau au avut acest model de telefon, si ei spun bateria tine atît, unii sunt pro altii contra vezi tu acolo.

| JamesWatson a răspuns:

Salut. Eu coleg de al meu are. Spune că pozele ies super are camera de 24 de mp. face poze super. Plus memoria de 128 de GB o sa fie foarte folositoare. De ecran ce să mai spune e ideal pentru jocuri si filme.
Eu spun că s-ar merită.
Dar ar mai trebui să te gândești, eu am fost dintotdeauna pe Android. Dar cum tu ai spus ca ai avut iphone s-ar putea să îți fie putin greu să te obișnuiești.

| psica a răspuns:

Pai cel mai simplu intra la specificatii la ambele telefoane si vezi ce are a50 si iph6s plus daca are specificatii mai bune e mai bun