| DianaFP a întrebat:

Salut

(Am nevoie de raspuns destul de repede) E o problema. Vreau sa printez un document dar imi apare o fereastra, ca si ar trebui sa il salvez.
La File Name nu scrie nimic
Iar la Save as type: Printer Files

*tin sa mentionez ca am setat din Control Panel ceea ce trebuia*
Vreo solutie? Multumesc frumos

10 răspunsuri:
| Helper69 a răspuns:

Salut,
Cand dai click pe print iti arata cu ce device trebuie sa printezi. Cauta acolo imprimanta ta si asa nu iti mai salveaza fisierul in pc.

O zi buna,
-Helper69.

| DianaFP explică (pentru Helper69):

Pai e deja selectat.

| Helper69 a răspuns (pentru DianaFP):

Salut,

Ai putea sa-mi dai mai multe informatii? Ce imprimanta e? Ce tip de fisier vrei sa printezi? Ai verificat daca iti merge corespunzator driver-ul la imprimanta? Ai incercat sa imprimezi un alt fisier de test? Te-ai asigurat ca imprimanta este pusa printr-un port USB 2.0 (de obicei la mine imi face figuri prin 3.0).
Astept raspunsul tau.

O zi buna,
-Helper69.

Hp LaserJet P1005
Am incercat si nu merge
Nu stiu sigur unde este pusa, adica ala ar fi cam singurul loc in care ar putea fi pusa

Salut,

Ai instalat driver-ul pentru imprimanta? De obicei gasesti driverul pe un CD care ti-l da o data cu imprimanta.
Ce windows folosesti? 7, 8?

O zi buna,
-Helper69.

Windows 7
Pai stiam ca e deja instalat
A fost de curant la reparat, fiindca nu mai avea loc pe discul C. Ar trebui sa il reinstalez?

Mai intai verifica daca ai driverul instalat (ar trebui sa ai aplicatiile de la imprimanta HP, gen ca sa vezi cat tus mai ai. Daca ai aplicatia vezi ca ai in aplicatie o chestie care face un test de printare. Daca iti face testul si este ok te-as ruga sa te ajut cu teamviewer, este mult mai rapid si pot sa testez mai repede. Doar daca vrei, bineinteles. Daca nu putem sa continuam aici.

O zi buna,
-Helper69.

Acum nu am timpul necesar, imi pare chiar rau
Am incercat sa fac un Test Printer si nu a mers

| Helper69 a răspuns:

Atunci încearcă să reinstalezi iar driverul. Posibil că e din cauza asta.

Am sa incerc, multumesc frumos