| alex14 a întrebat:

Salut, am nevoie de un cont de metin2 de lvl mai mare de 25 dau la schimb cu un cot de lvl 23 sau negociem id de mess: riki_bossu imi trebuie urgent!

42 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok dar cand deblochez contul til dau tie am lv 39 dar sa recuperez palora e pe lupus razboinic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah nu e www.dinamikmetin2.ro e www.dinamik.ro/mt2gs;) am si eu cont pe dinamik lvl 107 ninja pe arc :D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bagati id:cflorin25 plz si dati-mi si mie un cont pe metin2 dinamik nu conteaza ce lv plzsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am eu leval 30 da trebuie sa negociem pe mes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se creste greu pe dinamik?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am da pe ro lvl 29

| peru a răspuns:

Dau cont de lv 105 pe mt2 united tot cu P cal militare etc! pe cont pe dinamik ...contactatima la id : george_barichelo10 plzz... fara cocalari care ma vor in lista si fara noobi

| xCalin a răspuns:

Prietene joaca metin2 dinamik http://www.dinamik.ro/mt2gs/.
Si app. pentru. toti playeri care au jucat dinamik:
Multi dintre voi ati parasit jocu` fiindca au disparut bonusurile 6-7.
Si eu am suferit de pe urma pierderii lor eram shaman cu seturi nu ma batea decat dodo, lucy sau altii.Dar chiar de au disparut acele bonusuri voi inca va puteti face si seturi PvP si PvM dar va trebuie` doar putina cunostiinta;);).Bft la joc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai cati dau eu un cont de lvl 31 are fms+9 si rib=5 paguba medie 44 ca eu nu ma mai joc pe el si vezi ca mai are si sigiliu de leu dar daca s-a terminat tiau mai ramas elixirele.

| RobDogg a răspuns:

Nu inteleg de ce va place asa mult Metin 2, oricum este un joc varza -.- incercati si voi SA:MP sau APB Reloaded.

| Metinhost a răspuns:

Www.metin-host.ro Hosteaza servere de metin2 incepand de la 10 euro:-O:-O:-O! Super Oferta. Dati si voi mai departe Pentru contact add: metin.host

| yonutz12344 a răspuns:

Creste k de la 23 pana la 25 il faci in o zi