| Razzvan5444006644 a întrebat:

Salut am nevoie repede de un raspuns clar de la un expert, skullcandy rail anc sau redmi buds air 5 pro,ma interesează strict bassul si volumul,bateria nu,care e o alegere mai premium si mai buna, mulțumesc mult

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Cred că te referi la Realme Buds Air, nu la Redmi, pentru că sunt doua branduri total diferitebig grin
In acest caz, realme Buds air 5 pro par a fi o alegere înțeleaptă, de ce?
Anularea activa a zgomotului este mult mai buna decât la Skullcandy, din ce vad.
Sunetul este pare a avea mai mult bass pe realme, cel puțin din ce vad aici +că are o funcție mișto precum găsești la căștile scumpe de la Samsung, audio 360°,adică sunetul pare că te înconjoară cumva(nu știu cât de utila e funcția,nu am folosit, dar pare interesanta)
Mă rog, sunt mai multe de spus, dar din ce vad, căștile Skullcandy au difuzoare de 12mm, in timp ce realme de 11.Nu e o diferență notabilă,dar care trebuie totuși menționată.
Cu cât difuzorul e mai mare,cu atât sunetul este mai calitativ.
Din experiența proprie, nu sunt diferente majore.

Daca aș avea aceste variante, eu as merge pe realme daca vreau diferite funcții și vreau să mă bucur de un sunet cal umea și de un bass profund și aș alege Skullcandy dacă le-aș vrea pentru rezistenta și autonomie, mai puțin pentru sunet.

Acum na, cum crezi.

| Razzvan5444006644 explică (pentru Hyperion7):

Apreciez su mersi mult ca ti ai dat interesul, si scuze pentru confuzia de la inceput, da ma refeream la realme buds air pro 5, cu toate ca eram blocat si eu, mai sunt redmi buds air 5 pro fara air, si mi-a lu at puțin sa procesez mai ales la 3 dimineața, am dat comanda de air 6 pro, pentru 10 lei mai mult, sper sa nu fie nevoie sa dau retur oricum, inca o data, mersi

| Hyperion7 a răspuns (pentru Razzvan5444006644):

Cu drag, man!
Observ că realme 6 pro sunt aproximativ aceleași căști precum sunt cele din seria anterioară, doar sub un aspect ușor diferit.
Nu cred că vei fi dezamăgit de ele, sunt sigur.
Încă o dată, cu plăcere!
Mulțumesc și eu pentru fundiță!

2 răspunsuri: