Salut,
1. eu stiu ca nu se pot adauga postari in paginile pe care le creezi, ci se poate adauga doar text... astfel, pagina creata de tine devine o postare in sine (titlul este titlul paginii si textul este cel pe care il adaugi) daca ma intelegi...
2. titlul se schimba din "paboul de control"... settings (pe bara din stanga)...general... blog title.
3. la fel... "panou de control"... appearance (pe bara din stanga)... custom header... upload new header image... choose file... alegi poza si alegi care parte din ea vrei sa-ti apara pe blog (crop)... si apesi ok.
4. din cate stiu, nu se poate modifica.
5. tot din cate stiu, poti pune un soi de "rating". adica stelute... ca lumea sa iti voteze postarea. adica, daca le place ce ai scris, iti vor da 5 stelute, daca nu doar una. Pentru asta mergi iar in panoul de control... Ratings (pa bara din stanga)... Posts... Enable for blog posts.
Voturile de care zici tu sunt disponibile pe platforma blogspot.
6. la fel... din cate stiu, programul cu ceasul este disponibil pe blogspot.
Spor!
Imi pare rau ca nu te pot ajuta ptc eu acum incerc sa imi fac blog si nu stiu prea multe... dar stai linistita ca pe tine o sa te stresez cel mai mult atunci cand o sa fie gata