N sunt ff scumpe eu in bucuresti am dat vreo 30 lei pe 1 cartus de imprimanta HP2480 (am si eu acasa) deci ori ati iei alte cartuse ori le verifici bine pe astea sa nu aiba ceva pentru ca fiecare cartus se potriveste la un model de imprimanta adica fiecare model cu cartusele ei (e cam enervant ) ai inteles?
Cele 2 cartuse nu te vor ajunge cat o imprimanta dar incearca sa le incarci singur daca se poate(decat sa le incarci la un centru mai bine incarci singur)si ar trebui sa mearga...eu la un 2480 cred ca am incarcat mai mult de 100 de ori.A trebuit sa renunt la ea datorita unor pb pe parte de mecanism dupa alte 2 reparatii.si chiar nu mai mergea nici reparata. Oricum si-a scos banii.
Si eu am HP si cartusele mi s-au uscat. e adevarat sunt f scumpe, nici eu nu-mi permit... te sfatuiesc sa te duci la centrele de reincarcare cartuse, intreaba-i ca poate au ei... mai ieftine evident (la mana a 2-a). asta voi face si eu cat de curand, sper sa am noroc. ceea ce-ti doresc si tie!
Ai verificat daca sunt incarcate?
dupa parerea mea cel mai bine e sa iti cumperi alta imprimanta.
Bafta!
I`a un servetel normal, i-a spirt uda servetelu cu spirt si sterge cartusele sau daca nu merge asa sunt uscate cartusele. Salut