| Ae1 a întrebat:

Salut, am o imprimata EPSON l3250, am încercat sa scot poze și întâmpin următoarea problema, pozele în galerie, sunt ok clare când le selectez în aplicația de scos la fel, dar când îmi apare acolo unde trebuie sa dau tipărire se modifica, nu selectez sau setez eu ceva diferit, pur și simplu apar ca și cum ar avea purici pe ele, sau cum apar dacă le faci cu zoom foarte mărit. Oare as putea remedia aceasta problema fac eu ceva greșit? Mulțumesc, nu fac asta pentru bani, o folosesc doar pentru mine.

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Inseamna ca, rezolutia pozelor trimise la imprimanta este mica.
Pentru o calitate suficient de buna la imprimare, trebuie sa respecti urmatoarele cerinte minime:
1. Imprimanta sa fie setata in regim foto, rezolutia cel putin 600 pixeli /inchi
2. Poza sa aiba o rezolutie minima de 4 Megapixeli, calculat la fiecare marime de "carte postala" tiparita (6x9cm).
3. Folosesti cartus si hartie dedicat foto.

| sierra1 a răspuns:

Descarcă pozele local pe PC, verifică ACOLO calitatea pozelor apoi imprimi

| Alpha00 a răspuns:

Salut! Din descrierea ta, pare că problema se întâmplă la momentul imprimării fotografiilor de pe imprimanta Epson l3250. Câteva cauze posibile pentru această problemă includ:

Setări de imprimare incorecte: Asigură-te că setările de imprimare sunt corecte și că rezoluția de imprimare selectată este corespunzătoare calității imaginii. De asemenea, verificați dacă setările de imprimare sunt compatibile cu tipul de hârtie pe care îl folosiți.

Driver-ul imprimantei: Verificați dacă driver-ul imprimantei este actualizat la ultima versiune disponibilă. Dacă nu, descărcați și instalați versiunea cea mai recentă de pe site-ul Epson.

Probleme cu cartușele de cerneală: Verificați nivelul de cerneală din cartușe. În cazul în care unul sau mai multe cartușe sunt descărcate sau defecte, acest lucru poate afecta calitatea de imprimare.

Probleme cu software-ul: Dacă aceste soluții nu funcționează, încercați să reinstalați software-ul imprimantei.

Probleme hardware: Dacă niciuna dintre soluțiile de mai sus nu funcționează, problema poate fi legată de componentele hardware ale imprimantei, cum ar fi capul de imprimare, care poate fi defect.

În cazul în care niciuna dintre aceste soluții nu funcționează, atunci ar fi bine să contactați serviciul de asistență tehnică Epson pentru a vă ajuta în rezolvarea problemei.