Eu zic sa il faci sa mearga pentru 30 de min sau o ora, te duci frumos la amanet si vezi cat iti dau aia pe el. Cu laptopurile stricate, afacere buna n-ai sa faci decat daca e vreo serie cunoscuta si poti sa-l vinzi tot pe bucati.
Bafta!
Si cam cat iau pe el? stii?
Eu am avut un pavilion dv6 si mi se inchidea cam la 30-45 de minute dupa ce il deschideam (era ceva de la placa de baza).
Am luat 7 mil pe el dar nu cred ca puteam sa scot mai mult in orice imprejurare.
Frumoasa suma
Auzi si acolo iti ia adresa si numele?
De obicei nu. Du-te la o casa care nu iti cere multe date personale. Daca nu iti cere buletinul, poti chiar si sa dai date false.
Nu fac eu din asteatie t-i-a cerut?
De unde esti?
Eu i l-am dat unui prieten sa-l duca la amanet in Iasi. Lui i-a cerut doar numele din cate mi-a zis, acum nu mai stiu exact detaliile ca treaba asta a fost acum 1 an.
Nu prea as vrea sai fraieresc pe aia de la amanet... oare cu displayu cat as face sa zicem cam la ce pret ar fi? numa el numa displayu nu la amanet ci sa-l vand unei persoane
Nu as vrea sai fraieresc pe aia de la amanet... oare daca as vinde displayu cuiva la ce pret ar ajunge? ar fi 3 mil?
Asta nu mai stiu. Cauta si tu pe okazii si/sau pe google sa vezi preturi asemanatoare la piese de la modelul tau. Spor!
Ok multumesc ff mult
Mai mult de o ora nu tine dar m-am gandit ca macar pe piese(ecran, etc)as putea scoate niste bani
La acest gen de laptop placa video e cam proasta si cand il aprind imi para niste linii subtirii verticale de dif culori..lam dus la reparat si la reparat dar ne-a anuntat ca nu o sa tina mult si na tinut si daca un pic se incalzeste se strica max 1 ora daca e lasat tot aprins rezista
Ai pus la un monitor extern face acelasi lucru?
Merge.....stiu sigur ca placa e de vina
ecranu merge perfect
N-ai inteles merge in seunsul ca merge ok sau tot apar linii asta incerc sa aflu de la tine!
Ma refer ca tot asa se vede paraf pentru ca e stricata placa
Asa spune! putea fi magistrala de la placa la display sa-ti faca intercalari, ceea ce ai tu sunt artefacte de spui ca apar dupa un anumit timp, n-ai decat sa dai pe bucati un display ajunge la 3-4 milioane si restul ce mai ai hdd ram etc
Ok multumesc la amandoi nu stiu la care sa va dau funda
Dai lui thecakeisalie
Ik mersi de intelegere