Update la windows 10 faci pana la versiunea 20h2, placa video dedicata trebuie setata pentru games
https://www.google.com/......indows-10/
Super asta, am mai invatat ceva. Nu stiam ca au bagat MS in WIN asa ceva, stiam varianta cu unelte din driver. Bine, folosesc Win 8 asa ca nu ma prea intereseaza Win 10 dar tot e bine de stiut, pentru prieteni
Poate e vechea problema cu windows 10, daca e asta atunci:
- din cauza la windows update autoat de pe windows 10 care nu poate fi oprit nici cu bomba, ti-a instalat un driver rau la placa video, a facut overwrite la driver. Iar driverul care l-a instalat poate ca e instabil sau in teste, nVIDIA mai face asta. Daca ai de la nVIDIA placa. Recomand sa dezinstalezi driverul placii si sa reinstalezi un driver la care lumea zice in forumuri ca e stabil. Nu trebuie sa fie ultimu aparut, sa fie numa unu stabil, chiar si de cativa ani aparut. Bottleneck ar face daca ai avea un procesor foarte slab gen dual core. 1050ti am si eu si am procesor i5-8400, tot 16gb ram. De la driver iti poate face placa video sa nu mai intre in P0 (power state 0) si sa stea in P5, P7 astea sunt de "relanti". P0 inseamna max power. Poti vedea asta in Nvidia inspector. Ei fac asta sa te faca sa iti cumperi alta placa video, o fac intentionat. E de la driver si windows 10 cu auto update.
Pai am incercat sa imi instalez versiunea 460.89 si mi-a dat fail nu situ de ce si am 456.55 da jocurile tot in placa mi le ruleaza numa ca atunci cand deschid placa nu se chinuie de loc 0% de ex daca deschid gta si in rest am mai facut update-u ala la windows 2004 care cica e bun dar nu stiu ce sa mai zic dupa problema asta