Salut.
Wishlistul ala ii facut de mine pentru un prieten ... in fine, ii normal sa intrebi si pe alti
Motive ca sa nu iti iei PC-ul facut de tine:
+ ai ales placa de baza cu chipset Z68 pentru un procesor la care nu poti face OC (overclocking)... daca doreai doar pentru placa video puteai alege H67;
+ placa video cu mult mai slaba decat ala din wishlistul meu, macar pe placa video pe care am pus-o eu poti juca la maxim orice joc pe un ecran FULL HD ( adica la rezolutie de 1920x1080)
+ hdd mai slab din punct de vedere al "rapiditatii"... Samsungul F3 500 gb pe care-l gasesti in wishlist ii cel mai recomandat
+ nu ai nevoie de un kit dual channel pentru ca modulele ram sa mearga in dual channel
De ce sa alegi wishlistul meu, pentru ca:
+ hdd rapid: Samsung F3 500gb
+ cpu usor de OC pana la 5.0 ghz
+ placa video care iti vor rula toate jocurile in full setting pe un ecran FULL HD
+ sursa ok, nu-ti trebuie mai mare... daca tu vrei sa te simti mai in siguranta pe viitor poti sa iti iei una de 600-650W (in cazul in care doresti sli / crossfire, mai multe hdd-uri si mai stiu eu ce... ) etc.
+ placa de baza pentru OC-ul procesorului + modulul gpu integrat (Intel GMA HD )
+ procesor quad-core.
etc.
Acum ramane la alegerea ta de ati lua un pc slab sau un pc puternic...
bafta
Http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/386810/ si asta e bun, dar si a tau e bun.
Lavinia_Cristina_ întreabă: