| MonsterBlood a întrebat:

am o intrebare computerul meu a fost cumparat in 2007 adica este foarte vechi ce sa fac sa imi iau unul nou sau sa imi schimb componente din el?|Configuratia mea este urmatoarea:
procesor Intel core duo 2. 00gh 2.00gh memoria ram 5gb placa video ati radeon 256 mb chipset family si sistem de operare windows 8.1(pc-ul meu a fost cumparat cu windows vista dar am instalat eu windows 8.1 licentiat). este destul de slab si pentru gaming nu este bun deloc adica imi merg jocuri gen lol gta 5 world of warcraft dar unele merg in frameuri de 20 ce pot face sa imi iau o placa video mai mare sau sa il schimb cu totu funda pentru cel mai bun raspuns

2 răspunsuri:
| supermdmario a răspuns:

Ai avut drepate cand ai spus ca e vechi.
ca sa schimbi componente, ar fi o solutie, insa cea mai buna solutie este sa il schimbi de tot.pe eMAG gasesti o sumedenie de configurari, chiar si cu carcasa cu tot.

| MonsterBlood explică (pentru supermdmario):

Adica imi recomanzi sa imi cumpar direct unitate mai buna? sau sa iau piese gen placa video de 2gb? eu vreau sa imi mearga lolu warcraftu si gra 5 in framuri de 50 happy in rest nu ma intereseaza