| Maaxi a întrebat:

Salut
Am o intrebare de curand vroiam sa imi iau un telefon si navigand pe net am gasit Allview p5 quad care este foarte bun si la un pret accesibil 1099 dar ma gandeam Allview p5 quad sau un Samsung s2 care daca stau sa il iau si sh e la 800 de lei care nu e o varianta asa crea laughing) doar ca am impresia ca am auzit sau citit ca S2 are lagg pe android i ve cream sandwich cred ca e bine nu-s oricum era ceva cu sandwich laughing))) asa ca cei care utilizat un S2 as vrea sa va aud parerea despre cum se descurca telefonul

Răspuns Câştigător
| MadalinNedelcu a răspuns:

Toate smartphone-urile folosesc piese chinezesti, inclusiv Iphone pe care lumea da 1000 de euro. Allview nu are probleme de soft si este updatat la Jelly Bean, nu are pic de lag (S2 are pe 4.0 ICS). S2 a fost la vremea lui ceva, acum este intrecut de multe telefoane.

3 răspunsuri:
| Alin4uuu a răspuns:

S2 este mai bun parerea mea, deoarece marca Allview nu se poate masura cu Samsung

| MadalinNedelcu a răspuns:

Ia P5 Quad, este peste S2!

| HappinessNDisaster a răspuns:

S2 happy desi p5 pare mai performant teoretic, practic nu prea e + ca are probleme grave cu softul si cu bateria...dar, telefon romanesc cu piese majoritatea chinezarii, asa ca nu ai ce-i cere. La momentul actual Samsung e cea mai buna firma de smartphone`uri, asa ca nu are rost sa faci o asemenea comparatie.

| MadalinNedelcu a răspuns (pentru HappinessNDisaster):

Toate smartphone-urile folosesc piese chinezesti, inclusiv Iphone pe care lumea da 1000 de euro. Allview nu are probleme de soft si este updatat la Jelly Bean, nu are pic de lag (S2 are pe 4.0 ICS). S2 a fost la vremea lui ceva, acum este intrecut de multe telefoane.