Mereu am fost impotriva laptopurilor.
Atata timp cat am unde sa l montez, eu zic ca merita sa ma car cu el.
Nu, nu merita. O sa ai proiecte la facultate, o sa vrei sa mai lucrezi la facultate ca va fi gălăgie in camin, o sa vrei la unele laboratoare sa folosesti laptopul tau. Iti zic din experienta
In ziua de astazi, exclusiv pentru camin, daca as avea de investit 3500 RON, mi-as lua fie un laptop, fie o unitate mITX sau mATX (presupunand ca detii un monitor de care nu ai nevoie acasa, de 22-24").
Am stat in camin, si am avut 2 PC-uri intr-o camera de 4 persoane (unul era al meu).
Insa am avut o singura masa (mai mare) de care aveam nevoie pentru desene si teme, asa ca ne-am dus noi cate o masuta mica pentru monitor si periferice.
Eu am terminat Mate-Info la Unibuc, dar cunosc si absolventi de la CTI Unibuc si de la Poli. Din cate stiu, situatia e aceeasi cam peste tot: nu esti obligat sa vii tu cu laptopul, dar ai voie daca vrei. Laboratoarele sunt dotate bineinteles, dar primesti uneori si teme pentru acasa. Deci indicat e sa ai pe ce lucra acasa. Nu stiu cum e situatia la camin, aici nu iti pot da sfaturi. Totusi, cred ca in cazuri exceptionale, poti rezolva si fara sa lucrezi acasa si sa-ti faci temele rugand un profesor sa iti permita accesul in laborator in afara orelor tale.