| LilTunechi a întrebat:

am o intrebare sa-i zicem asa
Am un pc cu urmatoarele: Intel Core I3 3,20 ghz
4 gb ram
Placa video Nvidia Gforce de 2 gb pe 256 biti
Placa de baza gigabyte dual bios h61m ds2
Hdd de 500 gb
Mi-am cumparat internet de la UPC prin FIBRA OPTICA de pana la 200 Mbps
Intentionez sa imi reinstalez windowsul inainte sa ajunga cei care imi vor monta noul internet si am un Windows 7 Ultimate pe 32 sau 64 de biti de pe siteuri sigure(nu pot pronunta numele lor aici dar garantez ca sunt sigure si de calitate sa zicem asalaughing)
INTREBAREA MEA ESTE: Ce windows imi recomandati (7, 8, Vista) si pe cati biti(32, 64) pentru o rulare buna in primul rand a calculatorului cu specificatiile mai sus precizate precum si a noului internet de 200 mbps si a jocurilor( joc pes 2013, 2014 gta 4 nhl 2014 etc...jocuri din generatia noua 2013 2014 acum astep jocuri din 2015 gen pes 2015)
Deci inca o data ce windows este mai bun adica sa ruleze mai lin si pe care internetul de 200 sa se aseze ca o manusa si sa fie totul ok si desigur pe cati biti sa fie windowsul avand in vedere datele precizate despre pc putin mai susbig grin
Multumesc anticipat pentru raspunsuri prieteni
Rog seriozitate si raspunsuri doar de la cei priceputi in domeniul internetului si al calculatoarelor sau windowsurilorbig grin

Răspuns Câştigător
| xFluing a răspuns:

Windows 7 e cel mai bun la ora actuala.
Windows 8 e mai mult un hibrid experimental, in care mai mult te incurci.

4 răspunsuri:
| buzucan a răspuns:

Windows 8 va avea un update foarte tare in cateva zile. uite aici cateva detalii: http://blog.chestiiutile.com/......s-8-1.html

| sheamussheamus a răspuns:

Iti recomand windows 8 pe 64 de biti deoarece am vazut ca, calculatorul tau este bun si poate suporta windows 8 pe 64 de biti! Sper ca te-am ajutat!
Funda? happy

| LilTunechi explică (pentru sheamussheamus):

Ti-as da numai ca din cate am mai citit windows 8 este vazut foarte prost si nu risc sa-mi pierd 1 zi si cv cu un windows ca apoi sa-l schimb...o sa raman probabil la 7 ultimate 64big grin

| Killua a răspuns:

Eu ti-as recomanda windows 7 sau 8.Nu as opta pentru Vista.
Alege windowsul care iti place mai mult

Siii parerea mea este ca 64 de biti este mai bun