| BackAgain a întrebat:

Am o intrebare si vreau raspunsuri serioase; ranspundeti doar daca stiti!

Am de facut un proiect si am nevoie de Photoshop si Adobe Flash pentru el. Le am pe ambele tip portable (Photoshop CS5 Extended LiTE Portable & Portable AdobeFlash CS5), iar de fiecare data cand utilizez unul din ele imi ocupa mult spatiu pe disk. Am patit ca la un brush (Photoshop) sa-mi ocupe 1GB dupa ce l-am folosit ca sa trag o singura linie. Am mai avut photoshopul inainte (alta editie, ce-i drept), dar nu mi s-a mai intamplat asa ceva. Am inteles ca Photoshopul isi creeaza un folder unde salveaza nu stiu cate date si asa se ocupa spatiul. Am cautat folderul prin tot disk local :C, unde mi s-a spus ca il gasesc, deoarece un prieten mi-a zis ca daca sterg ce s-a salvat acolo mi se va elibera spatiul, iar photoshopul nu va fi deteoriorat. Am cautat si am cautat folderul, dar nu l-am gasit.

Un prieten al verisoarei mele mi-a zis ca pot sa setez sa nu se mai salveze pe disk (tipul lucreaza in domeniul IP), insa el e plecat momentan si mi-e imi trebuie pe maine (s-a trezit coordonatoarea proiectului sa-mi dea de pe-o zi pe alta...).

Presupun ca la fel se intampla si cu Adobe Flash, nu?

Ambele programe sunt in engleza si as aprecia foarte mult daca mi-ati spune pas cu pas cum sa rezolv aceasta problema (info nu e punctul meu forte...). Va rog, postati doar daca stiti! Nu vreau sa imi stric ceva la PC. Serios, am nevoie URGENT! Funda mare, mare, mare pentru cel mai bun, explicit (clar) si rapid raspuns!

2 răspunsuri:
| alecx4music a răspuns:

Pai uite cum sta treaba:
1. Din cauza ca sunt versiuni portabile, nu au nici o treaba cu partitia C: Deci toate fisierele pe care le scrie (setari, salvari, etc) vor fi in folderul cu programul portabil (sau intr-un subfolder) Un program portabil se poate copia pe orice partitie, deci trebuie sa gasesti locatia programului portabil, apoi poti monitoriza ce modificari ale fisierelor face).
2. Se poate ca rezolutia imaginii cu care lucrezi sa fie foarte mare si sa ocupe foarte mult (totusi este cam mult 1 GB).
3. eu iti recomand sa instalezi versiunea completa si nu o sa mai ai probleme de genul asta, plus ca merg toate functiile programului, ceea ce la versiunea portabila nu se intampla.
Multa bafta!

| BackAgain explică (pentru alecx4music):

Multumesc pentru raspuns, dar am rezolvat problema deja happy