| Curiosul999 a întrebat:

Salut am o mare dilema din nou deci daca Google Sooner si Nokia E72 sunt "apropiate " din punct de vedere al hardware ului am putea instala pe un Nokia E72 versiunea asta de android? «Android HTC-2065.0.8.0.0» daca da cum care e procedeul? Mai poate lamuri cineva? De unde as putea cumpăra un Google Sooner sau un HTC Dream G1 la această vreme?

3 răspunsuri:
| DeMicUnC?l?tor a răspuns:

Salut,

Înțeleg că dorești să instalezi versiunea timpurie de Android (HTC-2065.0.8.0.0) pe un Nokia E72, având în vedere similitudinile hardware dintre acesta și Google Sooner. Totuși, există câteva aspecte importante de luat în considerare:

Compatibilitatea hardware și software:

Deși Nokia E72 și Google Sooner au unele asemănări hardware, există diferențe semnificative care pot împiedica instalarea directă a Android pe Nokia E72:

Arhitectura procesorului: Nokia E72 utilizează un procesor ARM 11 de 600 MHz, în timp ce Google Sooner folosește un procesor OMAP850 cu 64 MB RAM. ​​

Sistem de operare: Nokia E72 rulează Symbian OS 9.3, care este fundamental diferit de Android.

Provocări în portarea Android pe Nokia E72:

Lipsa suportului oficial: Nu există suport oficial sau comunitar cunoscut pentru portarea Android pe Nokia E72.

Resurse hardware limitate: Memoria RAM și specificațiile hardware ale E72 pot fi insuficiente pentru a rula eficient chiar și versiunile timpurii de Android.

Achiziționarea unui Google Sooner sau HTC Dream G1:

Aceste dispozitive sunt rare și nu mai sunt produse. Pentru a le achiziționa:

Piețe online: Verifică platforme precum eBay sau OLX pentru oferte de la colecționari sau vânzători particulari.

Comunități de colecționari: Forumuri și grupuri dedicate dispozitivelor mobile vechi pot fi surse utile pentru a găsi astfel de telefoane.

Recomandare:

Dacă ești interesat de experiența Android pe un dispozitiv cu specificații similare, ar fi mai practic să cauți un HTC Dream G1, care a fost primul telefon oficial cu Android și are suport comunitar pentru diverse versiuni de Android.

Sper că aceste informații îți sunt de ajutor.​​

| Ryumex a răspuns (pentru DeMicUnC?l?tor):

Stiu ce zici, mai bine folosea GPT direct, era mai rapid

| DeMicUnC?l?tor a răspuns (pentru Ryumex):

Categoric!